Luxe tackroom zwart houten. Meubeleiland met gesloten kastjes, hoge gesloten kasten, grijze deur en muur hoofdstel haken met hoofdstel, poetshaak, bittenrek met bitten, laarzenmeubels, capholders met helmen, ijzeren lampen.

Op zoek naar een op maat gemaakte zadelkamer? 

Bij Veekens zadelkamers worden de mooiste zadelkamers met passie en vakmanschap gemaakt. Door onze uitgebreide ervaring en passie voor hout, creëren wij samen met jou een perfect resultaat. Onze aanpak omvat persoonlijk contact, een eigen werkplaats en nauwkeurige montage op locatie.

Ontdek onze diverse opties:

Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden voor het ontwikkelen van een perfecte kamer voor al jouw zadels. Het leuke hieraan is dat er diverse mogelijkheden zijn in hoe deze ontworpen kunnen worden. Hierdoor hebben we al een aantal succesvolle uiteenlopende projecten mogen uitvoeren.

Luxe zadelkamer Inrichting

Onze luxe zadelkamers zijn van alle gemakken voorzien en stralen dan ook luxe en functionaliteit uit. De focus ligt hier dan ook op hoogwaardig vakmanschap. Deze kamer kan ontworpen worden met ruime kastenwanden met daarbij een centraal eiland en een passende betonlook.

Denk ook aan slimme mogelijkheden voor het opbergen van al jouw verschillende accessoires. Zoals een uit-trek lade voor de zadeldekjes en verschillende kapstokken voor bijvoorbeeld hoofdstellen en caps.

Voeg daarbij details toe als sierlijsten, een prijzenkast of een leren zitje. En jouw kamer komt zo helemaal tot zijn recht. Alles wat je wenst kan worden toegevoegd aan deze kamers. Zodat dit een echte eyecatcher wordt.

Basic inrichting

Ben jij op zoek naar eenvoud en efficiëntie? Dan past een basic zadelkamer misschien beter bij jouw smaak. Door weinig en neutrale elementen zorgt dit voor een mooi geheel.

Een kleine ruimte wordt hier optimaal benut door slimme opslagruimte die rust en orde brengt. De kamer heeft een rustige uitstraling doordat er gebruik wordt gemaakt van veel houten elementen. Dit in combinatie met voldoende opslagkasten. Zodat alle zadelwagens en stalbenodigdheden netjes kunnen worden opgeborgen waarbij alles een eigen plek heeft.

Op maat gemaakt

Bij Veekens Zadelkamers geloven we in het ontwerpen van kamers die perfect bij jou aansluiten. Zodat wij een zadelkamer maken die totaal aan jouw unieke behoeften en smaak voldoen.

Het belangrijkste is natuurlijk dat hier al jouw zadels in opgeborgen kunnen worden. Daarnaast kan jij zelf kiezen voor alle elementen van de inrichting. Zoals luxe ledverlichting of toevoeging van eikenhout in combinatie met zwarte of juist kleurrijke elementen.

Het maken en inrichten van de zadelkamers is mogelijk in allerlei formaten, van groot tot klein. Al jouw wensen kunnen besproken worden. Zo komen wij samen tot een perfect passend resultaat.

Direct naar de zadelkamers

Heeft u Interesse gekregen?

Heb jij interesse in het laten creëren van je eigen zadelkamer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan ontdekken wij zo samen alle mogelijkheden voor jou, bij Veekens Zadelkamers.

Contact