Veekens zadelkamers medewerker instaleert donker houten zadelkast, laarzenmeubel, capholders met helmen.

Zadel
kamers

Luxe zadelkamer kleur zwart
Luxe zadelkamer
Deze luxe zadelkamer is voorzien van 2 grote kastenwanden en een eiland met een betonlook blad. In het eiland zit ook een uit-trek lade voor de zadeldekjes.
Basic zadelkamer kleur eiken
Basic zadelkamer
Simpel en eenvoud komen samen in deze basic zadelkamer. Een kleine ruimte optimaal benut met veel opslagruimte, keukenblok met inbouwkoelkast en een wand met hoofdstel en bitten haken.
Grote zadelkamer kleur grijs
Luxe zadelkamer
Deze grote zadelkamer is voorzien van een nieuw plafond, houten wanden, sierlijsten, leren zitje, een uit-trek lade waar bitten aan opgehangen kunnen worden en nog veel meer. Van alle gemakken voorzien met een prachtige rustige warme uitstraling.
Zadelkamer met hoge kasten inclusief trap kleur eiken
Basic zadelkamer
Deze ruimte is optimaal benut door gebruik van hoge kastenwanden. Deze zijn toegankelijk gemaakt door middel van een ijzeren trap.
Zadelkamer met luxe ledverlichting kleur grijs
Luxe zadelkamer
Deze zadelkamer heeft een luxe uitstraling door de ledverlichting bij de zadelsteunen en de kastenwand. Er is ook een prijzenkast met glasdeuren ingebouwd.
Grote zadelkamer kleur grijs
Luxe zadelkamer
Deze grote ruimte is voorzien van een kastenwand met ingebouwde hondenmand. Met daarboven de zadelsteunen. Ook een eiland met uit-trek lade voor de dekjes.
Luxe houten zadelkamer kleur eiken en zwart combi
Luxe zadelkamer
Deze zadelkamer heeft alle wanden met hout bekleed. Het verlaagd plafond met ledverlichting is een echte eyecatcher!
Interesse in een zadelkamer?