Closeup donker houten zadelsteunen in eikenhouten zadelkast.

Stalbenodigdheden

Vind hier je stalbenodigdheden voor je paard

Als u paardrijden als sport of hobby uitvoert. Dan heeft u hier vast een divers aantal aan benodigdheden voor in je stal in bezit. Ben jij een echte paarden liefhebber? Dan wil jij sowieso de beste paard stalbenodigdheden.

De diverse verschillende stal benodigdheden hebben een belangrijke functie. Deze zorgen er onder andere voor dat je stal er netjes en verzorgd uitziet. Dit zorgt dan ook voor een veilige omgeving. Ontdek de verschillende meubels en artikelen die wij voor jou aanbieden.

Stalbenodigdheden voor opberging

Laarzenmeubel op wielen

Een handig laarzenmeubel waarbij er genoeg opbergruimte is voor je laarzen en schoenen. Deze is ontworpen op zwenkwielen, zodat hij handig te verplaatsen is. Ook heeft het een zit gedeelte. Deze is bekleed met zwart leer en de opberg vakken zijn bekleed met slijtvast rubber.

Poetskast

In deze handige poetskast kan je al je poets accessoires kwijt. Voor poetsspullen als bijvoorbeeld borstels, peeskappen en hoevenkrabbers. Deze bezit opbergbakken die handig schoon te maken zijn.

Ophang accessoires

Capsteunhouder

Deze handige capsteunhouder kan niet ontbreken in jouw zadelkamer. Er kunnen tot drie caps aan opgehangen worden. De totale lengte is 70cm.

Zadelsteunpaal

Deze handige zadelsteunpaal is ideaal om je zadels makkelijk en snel kwijt te kunnen. Wanneer je je paard aan het op en afzadelen bent, rijkt deze in handbereik. Je kunt hier maar liefst 6 zadels in kwijt.

Bittenrek

Een handig bitrekje om bitten en andere kleine materialen van je stal aan op te hangen. Deze is voorzien van 12 haakjes die vastzitten aan de stang. Zo kan je hier een aantal kleine materialen aan kwijt. De totale lengte is 70cm.

Poetshaak

Deze poetshaak is ideaal voor het poetsen en het opbergen van je hoofdstellen en singels. Doordat deze bevestigd kan worden aan de muur is dit zeer praktisch tijdens het schoonmaken.

Hoofdstelplank

Deze hoofdstelplank met drie haken is ontworpen om hoofdstellen netjes op te kunnen bergen. De totale lengte is 70 cm. Deze hoofdstelplank is ook verkrijgbaar met 5 haken. De afmetingen hiervan zijn 100 cm.

Zadelsteun

Deze houtenzadelsteunis ontworpen om aan de muur op te hangen. Hij is geschikt om twee zadels aan op te hangen.

Ben u geïnteresseerd?

Hebben onze stalbenodigdheden u interesse aangewakkerd, dan zijn deze direct uit voorraad leverbaar. Of zijn deze artikelen juist nog niet helemaal naar uw wens? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om deze op maat te maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan ontdekken wij zo samen de mogelijkheden voor jou, bij Veekens Zadelkamers.