Sfeerbeeld zadelwagen met deken, zadel, hoofdstel.

Zadelwagens

Een zadelwagen van hout kopen?

Als u paardrijden als sport of hobby uitvoert. Dan heeft u hier vast een divers aantal aan stalbenodigdheden van in bezit. Het is dan ook noodzakelijk om uw zadel goed op te bergen en deze veilig te vervoeren. Zodat deze lang in goede staat standhoudt.

Met onze zadelwagens hoef je niet vaker op en neer te lopen. Je kan nu namelijk in een keer je zadel, hoofdstel en poetsspullen meenemen. Waarbij je je paard gereed maakt voor een rit. Ook hoef je niet met het zware gewicht te sjouwen door de hoog kwalitatieve zenkwielen.

Onze zadelwagens

Heb je nog geen functioneel meubel voor het opbergen van je paardrijzadels? En zijn dit er een of meerdere? Dan zijn onze houten zadelwagens misschien wel iets voor jou. Wij bieden twee verschillende designs voor je aan.

Zadelwagens groot

In deze zadelwagens van hout is plek voor maar liefst twee zadels. Ook is deze voorzien van kwalitatieve handige softclose lade in combinatie met een zwarte greep. Waar je bijvoorbeeld je accessoires, kleding of laarzen in kwijt kunt.

Zodat u alles in een oogopslag bij de hand heeft. Beschikt de wagen ook van twee zwarte hoofdstel haken. De wagen is ontworpen met houten balken in combinatie met een zwarte stang. Deze zorgen ervoor dat de zadels stevig en stabiel hangen.

De wagen is voorzien van goede en kwalitatieve zwenkwielen. Zo kan de wagen gemakkelijk vervoerd worden en rolt deze soepel over je vloer.

Verder kan je nog kiezen of je voor een klep of lade gaat. Het formaat van 110 cm is verkrijgbaar vanaf €340,-.

Zadelwagens klein

Het formaat van deze wagen is kleiner maar maakt het niet minder handig. Hier is plek voor het opbergen van een zadel. Ook deze wagen is voorzien van een kwalitatieve handige softclose lade met een zwarte greep. Wanneer u een klep handiger vind kan daar ook voor gekozen worden.

Ondanks het kleinere formaat is er wel plek voor twee hoofdstellen. Er zijn dan ook twee haken hiervoor aan de zijkant gemonteerd. Ook deze wagen verplaats je gemakkelijk door de goede zenkwielen.

Deze wagen met het formaat van 80 cm is verkrijgbaar vanaf €290,-.

Ben u geïnteresseerd?

Hebben onze zadelwagens u interesse aangewakkerd, dan zijn deze direct uit voorraad leverbaar. Of zijn deze wagens juist nog niet helemaal naar uw wens? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om een meubel op maat te maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dan ontdekken wij zo samen de mogelijkheden voor jou, bij Veekens Zadelkamers.